KRIK Sør Cup 2019

Kunne du tenkt deg å lære deg å smashe i volleyball, eller endelig nå toppen av klatreveggen? Eller er du av typen som fremdeles jubler når det er duka for haien kommer på KRIKtrening? Kanskje du elsker boblebad og har ambisjoner om å bli KRIKmester i vannsklie? Ta med deg vennegjengen, menigheten eller han/ho nye i klassen og bli med på høstens høydepunkt på KRIK Sør Cup i Lyngdal 26.-27. oktober med aktiviter, konsert, KRIKmesse og en historisk fotballturnering!

5 gode grunner for å melde seg på:

  1. Du får bli med gøyal aktivitet, kanskje du lærer et nytt triks og to?
  2. Du får muligheten til å bli kjent med mange nye, og hvorfor ikke dra sammen på EXPLORE til vinteren igjen!?
  3. Følelsen av å legge seg ned i et varmt, boblende boblebad etter aktivitetene for å toppe formen opp mot skliemesterskapet.
  4. Som om ikke KRIKmesse med deilig påfyll er nok i seg selv, får du muligheten å nyte lovsangskonserten enten fra benkeradene eller med scenen med svetten piplende i panna.
  5. Du får bli med, som stjernespiller, morroklumpen på banen eller ellevilt publikum, på en historisk fotballturnering – er det du som kan heve pokalen på slutten tro?

Program

Lørdag:  
12.00 – Registrering
13.00 – Lunsj
14.00-15.30 – Felles oppvarming etterfulgt av aktivitetsbolk 1
16.00-17.30 – Aktivitetsbolk
17.30 – Badeland åpner
18.00-18.45 – KRIKmesterskap i vannsklie
19.00 – Kveldsmat
20.30 – KRIKmesse etterfulgt av lovsangskonsert

Søndag:
08.00-10.00 – Frokost
09.00 – Fotballturneringa starter

Kost og losji

KVS Lyngdal er en god samarbeidspartner i dette arrangementet, og sikrer at alle får seg en plass å sove samt mat gjennom helga. Det vil og være kiosk som samler inn penger til russen sitt misjonsprosjekt.

Aktiviteter

Aktivitetene vil skje over to aktivitetsbolker, hvor en melder seg på en aktivitet for hver aktivitetsbolk – du kan altså slå til med to ulike aktiviteter på en dag! Noen av aktivitetene har begrenset antall plasser, så det kan svare seg å være tidlig ute.

Boblefotball: Svett, klamt og tungt men så veldig gøy! Prøv å score mål med en svær ball tredd over hodet og hissige motstandere som kommer i en kjempefart for å bumpe deg vekk fra ballen!

Volleyball: Det kalles ikke KRIK sin sommersport uten grunn, så meld deg på for å få dreisen på teknikken for å imponere på neste lokallagstrening eller KRIKleir!

Klatring: Dette er aktiviteten som deg som trives i høgda, kan melde om god utsikt over en myldrende hall fult med aktive ungdommer fra toppen av klatreveggen!

Futsal: Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for frekke finter, flotte mål og svette – kanskje finner du godformen til søndagens fotballturnering?

KRIKernes KRIKer: KRIKs eget svar på TV-serien Mesternes Mester. Dette er en variant med ulike oppgaver som må løses for å sanke poeng, og spiller på alle mulige ferdigheter og flaksbarometer ute i området rundt KVS. Vinnerne vil bli premiert! Tar du sjansen?

KRIKtrening: Ingenting slår en god KRIKtreninger med leker, konkurranser og MYE latter! Kanskje du får smaken av det, og har lyst å være med i ditt lokale lokallag?

Myldreområde: Det vil i tillegg være et myldreområde med spill, e-sport og avslapning for de som ikke ønsker å være med på aktiviteter.

KRIKmesse

Lørdag kveld vil det være skytteltransport til en av kirkene i Lyngdal hvor KRIKmessa vil være. Messa vil være fylt opp av god lovsang, underholdning, premiering fra dagen og en tale av nettverk og menighetsansvarlig i Misjonsalliansen Sverre Vik:

«Jeg brenner for at barn og ungdom med dårlig utgangspunkt i livet skal få sjansen til å oppleve felleskap og godhet, nok til å bli et menneske som gir verdi og kjærlighet videre. Fotball er viktig for meg, jeg er en lidenskapelig Liverpoolsupporter og har «You’ll never walk alone» tatovert på armen. For meg betyr det mer enn fotball, jeg tror på en Gud som bryr deg og jeg tror på mennesker som bryr seg.»

Konsert

Etter møtet vil det være en konsert, hvem det er som spiller er noe vi fortsatt jobber med. Men vi kan garantere god stemning, hoppende ungdommer og et energisk fokus på Jesus!

Fotballturnering

Den tradisjonsrike fotballturneringa vil være i FIBO hallen i Lyngdal sentrum. Turneringa har egen påmelding per lag, og vil bli spilt i tre klasser:

– Ungdomsskole
– Kvinner
– Menn

Kampene i gruppespillene vil bli spilt i 9 minutt, sluttspillet i 11 minutt og finalene i 2×7 minutt. Vinnerlagene får premie.

Pris

200 kr for overnatting, mat, aktiviteter, badeland, KRIKmesse og konsert.
100 kr for enkeltbillett til konserten.
100 kr per spiller for fotballturneringa søndag, dette blir betalt i sekreteriatet ved oppmøte med kontanter eller vipps.

Påmelding

Meld deg på ved å klikke på de ulike knappene nedenfor.
Deltakerpåmeldinga er en individuell påmelding hvor du velger hvilke aktiviteter du vil være med på, og om du ønsker mat, overnatting og konsert.
Fotballcup, lag er hvor du melder på laget ditt til fotballturneringa lagvis, og vi trenger kun en påmelding per lag.
Fotballcup, individuell er hvor du melder deg på individuelt til fotballturneringa, så vil vi gjøre så godt vi kan for å samle sammen et lag av flere som ønsker lag i din klasse. Vi kan ikke garantere at du får et lag.