Distriktsmedarbeideren i Agder

Idag er det en distriktsmedarbeider (DM) i KRIK Agder i 20% stilling. DM’en har flere oppgaver; blant de viktigste er å følge opp- og lage nye lokallag i distriktet, og jobbe for at enda flere skal få med seg KRIKleir.

I dag er det den energifylte, blide og KRIK-entusiastiske Elsa Slåtto fra Vatlandsvåg i Suldal som fyller denne rolla. For Elsa starta KRIK-karrieren da det jevnaldrende søskenbarnet hennes ba henne med på ACTION i Bø, en uforglemmelig uke med konstant sand i håret og svømmehud på hender og føtter. Det var dråpen som skulle til for flere år med engasjement i styrer, leirer og arrangementer for KRIK.

I studietiden har ho blitt sørlending av seg, og ved sida av studier, lærarvikarjobb, fotball og engasjement i StudentKRIK Kristiansand er ho på sitt tredje år som DM i Agder. Du ser stadig vekk den blonde, noe lave, rogalendingen bak rattet på KRIK-bilen!

«Jobben som distriktsmedarbeider har gitt meg mye, alt fra erfaring med å jobbe med mennesker til å bli bedre kjent med Jesus – i møte med andre mennesker, men ikke minst med å forberede andakter! Min favorittdel av jobben er uten tvil å besøke lokallag å bli med på ei ordentlig gøyal KRIK-økt med kreative leker og ivrige KRIK-ere – så om du er lokallagsleder i Agder setter jeg stor pris på en invitasjon!»

KRIK-karrieren til Elsa starta med at ho selv ble invitert med på leir, siden har ho fått med seg flere venner. Her feirer de over at leirvenner tok seg videre i volleyballturneringa på ARENA.
Foto: Torkild Groven.