Distriktsmedarbeideren i Agder

Idag er det en distriktsmedarbeider (DM) i KRIK Agder i 20% stilling. DM’en har flere oppgaver, blant de viktigste er å følge opp og lage nye lokallag i distriktet, og få med seg folk på leir.

I dag er det den energifylte, blide og KRIK-entusiastiske Elsa Slåtto fra Vatlandsvåg i Suldal helt nord i Rogaland. For Elsa starta KRIK-karrieren da det jevnaldrende søskenbarnet hennes ba henne med på ACTION i Bø, en uforglemmelig uke med konstant sand i håret og svømmehud på hender og føtter. Det var dråpen som skulle til for flere år med engasjement i styrer, leirer og arrangementer for KRIK.

I studietiden har ho blitt sørlending av seg, og ved sida av studier, lærarvikarjobb, fotball og engasjement i StudentKRIK Kristiansand er ho snart på sitt tredje år som DM i Agder. Du ser stadig vekk den blonde, noe lave, rogalendingen bakk rattet på KRIK-bilen!

«Jobben som distriktsmedarbeider har gitt meg mye, alt fra erfaring med å jobbe med mennesker til å bli bedre kjent med Jesus både i møte med andre mennesker men ikke minst med å forberede andakter! Min favorittdel av jobben er uten tvil å besøke lokallag å bli med på ei ordentlig gøyal KRIK-økt med kreative leker og ivrige KRIK-ere – så om du er lokallagsleder i Agder setter jeg stor pris på en invitasjon!»

KRIK-karrieren til Elsa starta med at ho selv ble invitert med på leir, siden har ho fått med seg flere venner. Her feirer de over at laget fra Framnes tok seg videre i volleyballturneringa på ARENA.
Foto: Torkild Groven.